Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande. Uppdragsbeskrivning. The Stars Group strävar efter att hjälpa och skydda spelare som riskerar att drabbas av negativa effekter från sitt spelande, med olika metoder som frivillig avstängning, vägledning till ansvarsfullt spelande, identifiering av risker samt spelarverifiering. Vi arbetar för att hjälpa och. Ansvarsfullt spelande. Policy. Betway är hängivna till att se till så att våra kunder får uppleva en trivsam spelupplevelse. Samtidigt är vi väl medvetna om att gambling kan få en negativ inverkan på vissa individer. Just därför stödjer vi ansvarsfullt spelande med åtgärder vid behov. Klicka här för mer information om. Från gång till gång kan det hända att spelande går från att vara för skoj skull till att bli ett problem. Här på Unibet förstår vi att den här risken finns och det är vårt ansvar att se till att även du är medveten om den. Vi är medlemmar av European Gaming & Betting Association (EGBA) och Remote Gambling Association (RGA). Tillgängligt saldo Låst bonusbelopp. När Betway har fått din begäran om   självavstängning   kommer vi att vidta de nödvändiga åtgärderna för att blockera din tillgång till alla Betway Limiteds varumärken och kontakta dig för att betala ut eventuellt saldo som finns kvar på dina konton — om eventuella omsättningskrav ännu ej har uppnåtts kan din bonus och dina vinster dock förverkas. Det kan lätt dra iväg om man inte är aktsam, men sätter man vettiga gränser för sitt spelande redan från början är risken mindre att man försätter sig i en situation där ekonomin blir lidande. På din begäran kan insättningsgränserna minskas, ökas eller tas bort helt. Vi har strikta kontroller för att se till så att inga minderåriga kan öppna ett konto och spela hos Betway. Känner du på dig att du spelar för mycket? Klicka här och en charmerande agent från kundtjänst kommer till din räddning. Dessa ger dig kontroll både över tid och pengar som du spenderar på spel. När Betway har fått din begäran om   självavstängning   kommer vi att vidta de nödvändiga åtgärderna för att blockera din tillgång till alla Betway Limiteds varumärken och kontakta dig för att betala ut eventuellt saldo som finns kvar på dina konton — om eventuella omsättningskrav ännu ej har uppnåtts kan din bonus och dina vinster dock förverkas. Ansvarsfullt spelande Att spela på ComeOn är ett roligt sätt att öka spänningen när man tittar på en fotbollsmatch, eller känna på ruset precis innan roulettehjulet har stannat.

Ansvarsfullt spelande Video

Kalla Fakta: Bakom fabriksgrindarna (Behind the Factory Gates Du kan också låsa ut dig i en längre period om sex månader om du känner att det behövs. Våra förpliktelser Behålla kontrollen Sätt gränser på ditt konto Känn igen ett problem Ta en paus Stöd och råd Vänner och familj Skydd av minderåriga. Spela nu — betala senare? Betway uppmuntrar sina kunder att aktivt kontrollera sina egna spelvanor och erbjuder därför en mängd funktioner för ett ansvarsfullt spelande. Visst kan man ha tur, men risken är betydligt större att man drar på sig onödiga skulder istället och det är ungefär som att ta ett sms-lån för att kunna spela, vilket verkligen inte är att rekommendera. Vänligen ange ett Cash Spin Slots från Bally - Spela spelautomater online gratis lösenord nedan. Det är en ganska saftig siffra med tanke på att även de anhöriga ofta drabbas av konsekvenserna.

Ansvarsfullt spelande - also

Därför erbjuder vi insättningsgränser som efter att de blivit inställda inte kan överträdas. Inaktivering av spelkonto De flesta som spelar casinospel spelar för sitt eget nöjes skull. Kontakta kundtjänst om du inte minns den! Detta kan hjälpa dig att bedöma huruvida du har ett problem. Du kan också låsa ut dig i en längre period om sex månader om du känner att det behövs. Genomför vårt självtest Det är viktigt att hålla koll på sina spelvanor, på det sättet kan du ta tag i problemet innan det hinner gå för långt. Kontakta oss så vidtar vi lämplig åtgärd. Ansvarsfullt spelande De erbjuder en rad kontaktmöjligheter samt gratis och konfidentiell rådgivning. Det kommer att ge dig en mer objektiv bild av och förståelse för din nuvarande spelnivå. Kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver hjälp med att hitta en organisation nära dig eller klicka här. Om du väljer någon av de två alternativen ovan så kommer ditt spelkonto att vara självuteslutet under den tidsperiod du väljer. En höjning av insättningsgränsen eller att helt ta bort den sker efter 7 dagars betänketid, medan en sänkning av insättningsgränsen träder i kraft omedelbart.
0 Comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.